Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Ваше ім’я
Вкажіть бажану дату
Бажаний час (не обовязково)
Payment method
Графік роботи медичного центру з 08:00 до 19:00
ГАРЯЧА ЛІНІЯ
Україна, Донецька обл.
м. Покровськ, вул. Лихачова, 14-а
Україна, Донецька обл.
м. Курахове, вул. Мечникова, 22-а
Будьте в курсі всіх акцій та новин медичного центру:

КОНТАКТИ

0800 759 059

095 291 19 92 


Україна, Донецька обл. м. Покровськ, вул. Лихачова, 14-а

Прокласти маршрут


Україна, Донецька обл. м. Курахове, вул. Мечникова 22 а

Прокласти маршрут

ЦІНИ НА ПОСЛУГИ ТА АНАЛІЗИ
КОНТАКТИ
Підписуйтесь на наші сторінки в соцмережах, щоб не пропустити вигідні пропозиції, акції та важливі новини

Русская версия сайта

В процессе...


Приносим извинения, за временные неудобства

ЦЕЙ РОЗДІЛ ТИМЧАСОВО НЕДОСТУПНИЙ


Просимо вибачення, за тимчасові незручності...

Термінове звернення!*
0800 759 059
Безкоштовно з усіх операторів України
Оберіть тип зверення
*Графік роботи медичного центру з 08:00 до 19:00
**Запити з цієї форми оброблюються в першу чергу
запис до лікаря
Ви можете забронювати час для особистого візиту до лікаря або консультації з лікарем онлайн
Оберіть тип запису:
Оберіть спеціальність лікаря
Не обовязково
Чи контактували ви з людьми у яких діагностовано COVID-19?
У вас є симптоми або підтверджений діагноз COVID-19?
Графік роботи медичного центру "Нео Скін" з 08:00 до 19:00
ОБЕРІТЬ КАТЕГОРІЮ
ЛАБОРАТОРІЯ
ПОСЛУГИ
Нео Скін
Медичний центр Покровськ
Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.
ОБЕРІТЬ ВЕРСІЮ САЙТУ
ВЫБЕРИТЕ ВЕРСИЮ САЙТА
РУССКИЙ
УКРАЇНСЬКА
Просимо звернути увагу!
Ви завітали на сайт медичного центру у неробочий час.
Ваш запит буде обов'язково оброблений спеціалістом з 08:00 до 19:00

Умови конфіденційності та обробки персональних даних


1. Дані умови діють для онлайн сервісу Neoskin.com.ua (надалі «Сервіс»), що надається ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛІКУВАЛЬНО-ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР «НЕО СКІН» в Україні стосовно використання особистої інформації, яка збирається протягом відвідування сайту https://neoskin.com.ua

2. Ці Умови є договором приєднання, використання Користувачем Сервісу та свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.

3. Володілець здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, що необхідні для належного надання послуг Сервісом).

4. Під час використання Користувачем сайту Володілець здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:
даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сервісу, так і у процесі використання Сервісу;
файли cookie;
4.1. В розділі «Довідка» на панелі інструментів більшості інтернет-браузерів Ви зможете ознайомитися з інформацією, як запобігти прийняттю нових «cookies» Вашим браузером або як налаштувати браузер, щоб завжди відхиляти «cookies». Якщо «cookies» будуть відключені, Користувач може не отримати доступ до важливих функцій або відмінних рис нашого сайту і використання сайту може бути обмеженим. Маркери звертань, які використовуються на сайті, можуть бути пов’язані з персональними даними користувача.

5. Володілець включає дані Користувача до баз персональних даних користувачів сайту з моменту, коли Користувач вперше починає використовувати Сервіс, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач використовує Сервіс. Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки. Після того, як суб'єкт персональних даних перестав бути користувачем Сайту, його персональні дані також автоматично видаляються.

6. Під час використання Користувачем Сервісу на інтернет-сторінках можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у статті 4 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:
6.1. системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (Google Analytics тощо);
6.2. соціальні плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);
6.3. інші ресурси.

7. Володілець буде докладати зусилля для того щоб інформація, яку Ви надаєте, використовувалась для цілей, зазначених на нашому сайті (залишалась конфіденційною). Володілець використовує знеособлені дані для цільового надання рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-яких інших цілей відповідно до мети проведення діяльності Володільця.

8. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних» а саме:
8.1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними і непорушними.
8.2. Суб’єкт персональних даних має право:
8.2.1. знати про місцезнаходження персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
8.2.2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
8.2.3. на доступ до своїх персональних даних;
8.2.4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
8.2.5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
8.2.6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
8.2.7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
8.2.8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;
8.2.9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
8.2.10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
8.2.11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
8.2.12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

9. Обробка персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сервісів. Володілець приймає усі передбачені законодавством заходи для захисту персональних даних Користувача, зокрема, обробка персональних даних здійснюється на обладнанні, що міститься у охоронюваних приміщеннях із обмеженим доступом.

10. Володілець має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за цією адресою і будуть обов’язковими для Користувача через 10 днів від дня такої публікації.

11. Використовуючи сайт neoskin.com.ua, Ви погоджуєтесь з цими умовами конфіденційності. У разі, якщо Ви не згодні з умовами конфіденційності,
будь ласка, не користуйтеся Сервісом сайту neoskin.com.ua.